lunes, 20 de agosto de 2007

Notícia: L'Endemà del Fòrum celebra el seu tercer aniversari amb una marató de 13 hores

A l'esdeveniment hi van participar molts dels col·laboradors habituals del programa (Jordi Olària, Víctor Velasco, Josep Gallofré, Laia Díaz...) i els tres fundadors (Àlex González, Roger Seró i Marc Càmara). Una marató que va començar a les 12 del migdia i que s'acabava a la 1 de la matinada.

Els plats forts de la festa van ser l'Ariel Santamaria, el flamant regidor juantxi de l'Ajuntament de Reus, Montse LLussà, actualment presentadora del Versió a RAC1 "estiu", Fermí Fernández, component del Terrat, Joan Reig, bateria dels Pets i molts d'altres coneguts i concorreguts del programa i de la cultural reusenca i rodalies.

A més, la vetllada va ser amenitzada pels 4 pingüins, per les estrafalàries conexions de Josep Gallofré des dels San Fermíns d'Iruña i la participació de periodistes i membres de la cultura de la ciutat de Reus. Unes pizzes i aquest meravellós pastís van servir d'habituallament durant les dures hores.

L'Endemà del Fòrum gaudeix ara mateix d'unes merescudes vacances a l'espera de l'inici de la quarta temporada del programa.

2 comentarios:

Roger Seró dijo...

molà molt, sobretot sa meua part.

Frictor dijo...

Visca el Fòrum i Visca Catalunya Pasqual