viernes, 28 de diciembre de 2007

L'endemà Informa: El Bartrina amb bona música

El Teatre Bartrina de Reus viurà una temporada d’hivern-primavera plena d’èxits musicals, entre els que destaquen Antònia Font i Marlango. A part de la música però, el Bartrina acollirà obres de teatre del Nacional i òperes del Liceu gràcies al conveni de l’Anella Cultural.

La programació s’iniciarà el proper 12 de Gener amb l’espectacle de la “Coral Romput”, a càrrec del Centre d’Arts Escèniques de Salt/Girona. El primer plat fort arriba el dia 17 amb l’obra de teatre “Com pot ser que t’estimi tant”. Toni Albà dirgirà el grup de Teatre Estable del Baix Camp (Tebac) amb l’espectacle “Mira sempre la part bona de la vida” els dies 9 i 10 de Febrer. Antònia Font aterrarà el dia 16 amb un concert íntim del seu barrer cd “Coser i Cantar” i el CAER dedicarà els dies 6, 7 i 8 de Març a parlar de l’artista Wim Vandekeybus.
Tot plegat per arribar a la segona part de la temporada on el Bartrina acollirà el Festival Internacional de Jazz, com ja va sent habitual, l’Exposició Nacional de roses, el Trapezi i els espectacles del Teatre Nacional de Catalunya “Què va passar quan la Nora va deixar el seu marit” (del 23 al 26 d’Abril) i el concert de Marlango, el grup de l’actriu Leonor Watling que torna al Bartrina després de dos anys.
“El Silenci del mar”, amb Pere Arquillué, “L’home, la béstia i la virtud” i la tradicional “Nit de Claqué” tancaràn la programació pels mesos de Maig, Juny i Juliol.
Tot plegat un autèntic luxe pel teatre Bartrina i per tots els seus espectadors, que de ben grat gaudiran de la programació d’enguany.

Més informació clicka aquí

No hay comentarios: