sábado, 5 de enero de 2008

L'Endemà Informa: Els actors recolzen els guionistes pels Globus d'Or

El Sindicat d'actores de cinema i televisió dels Estats Units ha informat amb gairebé total seguretat que recolzarà la vaga de guionistes que s'està duent a terme a l'altra banda de l'Atlàntic, i que d'aquesta manera tenen intenció de boicotejar la gala de lliurement dels premis Globus d'Or, una cerimònia prevista pel proper 13 de Gener. Els 72 actors nominats no creuaràn els piquets dels guionistes per a recollir els guardons, i recolzaran les accions que aquests facin fora de l'Hotel Beverly Hilton on es farà el lliurament.

Anteriorment el sindicat s'havia postul·lat fent palesa la decisió de cada actor d'accedir o no al recinte i de rebre o no els guardons que s'han de lliurar, però després que entre tots ells hi hagi hagut un autèntic consens finalment s'ha optat per la decisió col·lectiva com a sol·lució.

Els guionistes s'oposen a negociar amb l'Associació de la Premsa Estrangera a Hollywood, que lliura els premis, per a arribar un acord i salvar la cerimònia. Fa poques hores el sindicat de guionistes ha emès un comunicat en que reivindica la seva voluntat de boicotejar l'acte i col·locar piquets a l'entrada del presitigiós hotel de Los Angeles.

Finalment sembla que, en veure que la manca d'idees i de producció no era suficient per fer palesa les seves queixes, els guionistes han optat per mesures més dràstiques... i els actors els recolzen... per alguna cosa serà...

No hay comentarios: