sábado, 19 de enero de 2008

L'Endemà Recomana: Teatre de Proximitat

Teatre proper, en el que el públic pot veure cada un dels detalls de l'actuació dels protagonistes, en el que es poden contemplar, com si ens trobéssim contemplant una pel·lícula en directe, els petits gestos dels actors que, normalment, en un gran teatre, passen desapercebut. A Reus es pot contemplar aquests dies teatre de proximitat... bon teatre de proximitat, gràcies a "El Mort" i "La més Forta", ambdós produccions del CAER amb la coproducció del Centre d'Art de Cal Masó.
"El Mort" és la història d'un homenatge a un difunt personatge de Reus. Els espectadors assistiran als assajos de la preparació d'aquest homenatge a les llotges del Teatre Fortuny. Cada un dels tres pisos està dirigit per un director, i en cada pis trobem cinc monòlegs interpretats per cinc actors de les nostres contrades. Tot plegat un exercici d'ironia, d'originalitat de Ferran Madico, dificilment exportable, però amb ganes d'internacionalització.

D'altra banda, a Reus podem gaudir de "La més Forta", un text breu de Stindberg interpretat per dos actrius de les nostres contrades i dirigit pel reusenc Francesc Cerro. L'espectacle té lloc al Centre d'Art de Cal Masó, i juga amb l'espai i el públic. Tot i que no té la força que potser s'espera de Cerro, l'espectacle està brillantment interpretat. Al final i a l'inici de l'espectacle el públic gaudeix d'un petit cocktail preparat per Eduard Xaduch, cap de cuina del Restaurant "El Bulli".

1 comentario:

Roger Seró dijo...

http://www.r2d2translator.com/

t'anoto aquest link que pel tarannà del programa/bloc, crec que s'hi diu, en tan que freak i cinematogràfic.

per cert, t'estàs llegint el bearn? per una banda felicitats, es un grandíssim llibre, per l'altre, no m'havies dit que ja l'havies llegit? o de debò el llegeixes per segon cop?

m'envies si us plau un correu de confirmació segons has llegit aquest comentari? es per saber q no escric en va