miércoles, 24 de octubre de 2007

L'Endemà informa: La Primera boda juantxi de Reus

Ariel Santamaria s'ha estrenat com a "sacerdot" de l'Ajuntament i ja ha casat la primera parella reusenca. Santamaria, regidor per la Coordinadora Reusenca Independent, no va poder casar els seus amics vestit d'Elvis Presley com volia, però tot just acabar els tràmits legals es va vestir amb el seu vestit de les grans ocasions i els va obsequiar amb un repertori musical digne del Rey del Rock.

Després de la boda l'Ariel va visitar els estudis de Punt 6 per a ser entrevistat per l'Endemà. En directe ens va assegurar que el fet de casar una parella va singificar molt per ell, que es va emocionar moltíssim, i que el dia és tant important com el de la investidura. L'Ariel també es va queixar que no pot casar com ell voldria, però va voler treure importància al fet, i va assegurar que la seva voluntat és la de continuar casant, si pot ser vestit d'Elvis, però que vol seguir acontentant les 15 parelles que ja li han demanat que els casi.

El saló de Plens de l'Ajuntament de Reus es va omplir aquest dissabte per veure l'Ariel Santamaria fent el seu primer casament. La primera parella reusenca casada per un juantxi a l'Ajuntament. No serà l'única... i nosaltres que ens n'al·legrem!

No hay comentarios: