martes, 2 de octubre de 2007

L'Endemà recomana: Magic "Magic"

Ja està a la venda el nou disc del BOSS, de Bruce Springsteen, "Magic". Un treball en el que el cantant nordamericà torna al panorama musical amb la que, de sempre, ha estat la seva companyia, la E Street Band. Al mes de Novembre arribarà a l'Estat Espanyol. Actuarà a Madrid i Barkaldo.


Ja fa cinc anys que el Boss no treballa amb la seva banda, el darrer treball va ser aquell meravellos "The Rising"."Magic" arriba després que Bruce presentés per internet a finals d'agost "Radio Nowhere", el single amb que s'estrenava el de Nova Jersey després d'aquell acústic del 2005 anomenat "Devilts and Dust".

"Magic" el quinzé disc a de seva carrera, és un treball amb 12 temes plens de meravellosa música. 35 anys després de pujar per primera vegada a un escenari, Bruce fa una posada en escena impecable juntament amb la E Street Band. Un treball digne del Boss, que segur que no farà cap falera comprar als fans més aferrims... als que no ho som tant, el gaudirem d'altres maneres...


1 comentario:

Laia Díaz dijo...

Ja he escoltat alguna de les cançons! Més concretament, l'he escoltat aquest matí mentre esmorzava. Tampoc tenim pressupost per anar a veure al Boss, no? Perquè escoltar un Streets of Philadelphia en directa seria... orgàsmic!

Un petonet!