jueves, 4 de octubre de 2007

L'Endema Informa: Avui comença la 40ena edició del Festival Internacional de Sitges

Sitges serà a partir d'avui la capital de la ciència ficció i el cinema de terror. El cinema fantàstic aterra de nou amb el seu màxim esplendor a la població catalana, on es podran degustar pel·lícules com Redacted, de Brian de Palma o Cassandra's dream, de Woody Allen, amén de l'esperada El Orfanato, representant espanyola als Oscars. Des d'avui i fins el proper dia 14, Sitges es convertirà en un lloc terrorific per als espantadissos, i idíl·lic per als cinèfils.
Sitges inicia avui el que serà la 40ena edició d'un dels festivals més esperats del circuit europeu. Després d'haver tingut a Quentin Tarantino com a President del Jurat, o haver ofert un autèntic homenatge a David Lynch l'any passat, l'edició d'enguany del festival es presenta com una autèntica joia... I no només pel 40é aniversari, sinó també per les ansies de moltes espectadors de consumir bon cinema de terror, una cosa que darrerament pobla en massa les sales dels cinemes mundials amb títols tan reconeguts com Hostel.

Del reguitzell de films que es projectaran (més d'un centenar) en deu dies, veurem quin és l'escollit pel jurat per endur-se el guardó de millor pel·lícula.

No hay comentarios: