domingo, 18 de noviembre de 2007

L'Endemà Informa: En Bansky frotogafiat!


Per fi! Una dona ha fotografiat Bansky, el dibuixant de graffittis més buscat del món. Un artista que ha fet de l'art urbà-plàstic per exel·lència, el graffitti, una autèntica forma de protesta i manifestació. A més però, s'ha convertit en un autèntic ídol entre molts aficionats a aquest art i també entre molts reaccionaris que compren obres seves a través de la seva pàgina web

Ara però, Bansky ha estat obligat a sortir del seu anonimat, que gelosament guardava rere una ombra de misteri. No se sap encara la seva identitat però ja se sap que és un home blanc, prim i d'uns trenta anys. Amb tot, l'Endemà encara no ha pogut tenir accés a aquestes fotografies per poder-les mostrar... però s'espera que en els proper dies les podem publicar en aquest el vostre bloc. Tot i la dobla lectura que té el seu art (no deix d'embrutar parets públiques i no deix d'enriquir-se amb una falsa forma de promoció cool i antisistema) val a dir que aquest home és un autèntic geni de l'sprai... I sinó podeu consultar la seva pàgina web i encara acabareu comprant alguna cosa tal i com fan alguns dels artistes de Hollywood que se senten també antisistemes (Brad Pitt entre ells...)

1 comentario:

Laia Díaz dijo...

Que ja no pengem res? Tanta història de posar contador i ara no actualitzes... Quina poca cultura blocaire... Però ara que t'has fet gran segur que actualitzaràs cada dia, no?

La reportera que no pot venir demà no pot fer-ho perquè té examen!!!!!!!!! SOCORSSSSSSSSS!

SOS!
SOS!
SOS!

Petonets!