lunes, 5 de noviembre de 2007

L'Endemà Informa: Mor Claudi Arnavat

Ha mort Claudi Arnavat, director de Comunicació Corporativa de l'Ajuntament de Reus als 52 anys. A part de ser un dels professors de gran part dels membres del programa, el Claudi va ser l'artífex d'un procés profund de reforma i modernització de la imatge i de la comunicació corporativa de l'Ajuntament de Reus. Des de l'any 2000, Arnavat ha estat el màxim responsable de la comunicació corporativa de l'Ajuntament de Reus, adscrita a l'àrea d'Alcaldia, i que concentra les funcions comunicatives i gestiona integralment la imatge corporativa del Grup Ajuntament.

Algunes de les seves moltes fites: el Manual de Normes de Comunicació Corporativa, el Programa d'Identitat Visual que ha permès unificar la identitat corporativa municipal, el redisseny i la modernització dels mitjans corporatius El Mercadal, la gaseta municipal, i el web reus.net i reus.cat, i els nous mitjans de comunicació com els Papers estratègics i el butlletí de comunicació interna De dins. Pel que fa als mitjans corporatius, Claudi Arnavat ha tingut un paper destacat en l'obtenció de la llicència de televisió digital terrestre que explotarà en exclusiva l'Ajuntament de Reus i ha sentat les bases de la futura televisió municipal.

L'Endemà està de dol, i se suma a tots aquells que s'estimaven aquest autèntic monstre de la comunicació. Des de les ones et recordarem sempre Claudi...

No hay comentarios: