domingo, 11 de noviembre de 2007

L'Endemà Recomana: Utilitzeu Blackle!


Google és la web més emprada en tota la xarxa. El cercador és contemplat per milions de CPU's de forma conjunta. Conscients que la pantalla amb fons blanc de Google gasta molta més energia que una pantalla negra, un col·lectiu de persones conscienciejades amb el Medi Ambient, han creat Black Google o el que és el mateix, Blackle. Aquesta ha de ser la vostra nova eina de treball per tal que, entre tots, estalviem el màxim d'energia possible.
Aquesta apliació ecològica de Google només està en la seva versió anglesa i encara no té totes les possibilitats del famós cercador. Però conté les mateixes bases de dades i els mateixos algorítmes de recerca que Google. Així doncs, no perdreu ni un àspid de precisió en les vostres cerques i tindreu a l'abast tot el que busqueu en Google.

Amb tot, alguns col·lectius ja han criticat la iniciativa d'aprofitada. Des de l'Endemà... recomanem Blackle si heu d'usar Google... però si podeu anar per lliure trobareu les coses abans... Google només és eficient quan es busca alguna cosa molt concreta... Ah! i no us oblideu d'emprar FireFox!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sembla que amb els monitors LCD no hi ha diferència de consum no???
De fet la terra està condemnada, però...
Salutacions gent.
Lo Consu...