martes, 6 de noviembre de 2007

L'Endemà Informa: Suurhusen ja està més inclinada que Pisa

A vegades, a la vida, tot és qüestió de com es miri. Aquesta tesi la recolzen enèrgicament els jutges del Llibre Guinness, que han qualificat el campanar de Suurhusen com el més inclinat del planeta, per davant de la famosa Torra de Pisa.

Segons les últimes dades presses pel jurat d'aquesta publicació, el campanar de Suuhursen s'inclina 5,19 graus, 1,22 graus més que la torre italiana, que ho fa en 3,97. Això el converteix en l'edifici més inclinat, robant-li el títol al preuat monument de Pisa.

Es curiós que sigui precisament la Torre de Pisa la que perdi aquest sibilí emblema, en tant que durant anys s'han esforçat els tècnics, els operadors i els arquitectes de tota Itàlia per preservar-la i que no continués inclinant-se, que era la tònica natural dels fonaments de la construcció. Ara, després de mils de millons invertits, resulta que turísticament hagués representat un gran valor que la torre s'hagués anat inclinant.

Ara haurem d'esperar a veure com reacciona el gran públic, com reaccionen els pisans i com reaccionen els habitants de Suurhusen, aquesta localitat alemanya que ostentarà l'edifici més tort del món.

No hay comentarios: